Skip to main content

Over ons

In 1980 ben ik begonnen met mijn beroep als pianostemmer en -technicus. Eerst werkte ik voor verschillende bedrijven. In 1999 begon ik met mijn zelfstandige onderneming. Mijn kennis en vaardigheden heb ik tijdens een opleiding voor pianotechniek in Amsterdam en van vele rotten in het vak geleerd. Ik verbleef ook bij meerdere pianofabrieken in Duitsland om de verschillende inzichten en kennis tot mij te nemen. Daar doe ik nu mijn voordeel mee.

Nu heb ik een speciale hobby namelijk het restaureren van pianola’s. Er zijn veel verschillende mechanieken gebouwd door de verschillende pianofabrieken. Van standaardisering was toen geen sprake. Onderling was er weinig tot geen kennisuitwisseling.

Vreeken Piano Services

Waarom Vreeken Piano Services?

Maak een keuze uit ons assortiment piano’s en vleugels. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een piano of vleugel die bij u past.

Wij zorgen ervoor dat uw piano zo goed mogelijk klinkt. Wij zijn gespecialiseerd in het stemmen en reguleren en intoneren van uw piano of vleugel.

Mocht u gehecht zijn aan uw vleugel of piano omdat u hem bijvoorbeeld van uw familie geërfd hebt dan kunnen wij voorstellen dat u het instrument in een beste staat wilt laten brengen met een algehele pianorestauratie

  • Vreeken Piano Services heeft alle expertise in huis.
  • Vreeken Piano Services houden u op de hoogte van het verloop van de reparaties aan uw piano of vleugel door middel van foto’s en eventueel video’s zodat u de vorderingen in volle vertrouwen kunt volgen.
  • Vreeken Piano Services houden exact bij wanneer uw piano of vleugel weer aan een onderhoudsbeurt toe is en nemen contact met u op als uw instrument weer aan de beurt is. Hiermee ontzorgen wij u daarmee.
  • Vreeken Piano Services geeft op al de geleverde piano’s en vleugels een ruimhartige garantie van 5 tot wel 10 jaar.

Heeft u vragen of wilt
u een afspraak maken?

Laat het ons weten

Contact