Skip to main content

Piano huren of kopen

U huurt een piano of vleugel gedurende 1 jaar en beslist dan of u het instrument verder wilt huren of u zegt de huur op en dan halen we de piano weer op. Gedurende het eerste jaar worden de verhuiskosten wel in rekening gebracht voor zowel het brengen en halen van de piano of vleugel.

U kunt de piano of vleugel ook tussentijds kopen. U betaalt dan de hoofdsom plus verhuiskosten minus de al betaalde huur. De hoofdsom wordt na een jaar opnieuw bepaald. Door rentestijgingen, inflatie en geldontwaarding is de waarde na een jaar moeilijk in te schatten.

Vreeken Piano Services - Piano Huren of Kopen

Met goedgekeurd krediet kunt u gedurende 5 jaren huren zonder koopverplichting. Na 5 jaar hebt u de koopsom met de betaalde huurgelden volledig betaald en bent u eigenaar geworden van de piano of vleugel. Mocht u na een paar jaar met de huur willen stoppen dan komen wij de piano/vleugel halen en betaalt u alleen de verhuiskosten.

Als u zou besluiten om te kopen dan is het slim dat binnen een jaar te doen. Wij brengen de betaalde huur in mindering van de hoofdsom. Door de huidige inflatie is het moeilijk te bepalen of de hoofdsom na de huurperiode nog reëel is. De ontwaarding van het geld speelt daarbij een grote rol.

De bezorgkosten variëren op basis van de afstand tot onze winkellocatie / pianomagazijn.

Op al onze piano’s geven wij 5 jaar garantie (garantievoorwaarden bij normaal gebruik). Normaal gebruik: ver van warmtebronnen zoals CV houden. Kast en inhoud ongemoeid laten. Alleen als nodig verplaatsen binnen de bestaande ruimte of kamer. Bij klachten altijd 06 – 2051 9577 bellen of WhatsAppen of mailen naar willem@vreeken-piano.nl.

Indien u binnen 90 km van onze winkel woont, kunnen wij uw piano in onderhoud nemen. Het pianostemmen doen wij het eerste jaar gratis binnen onze regio van 90 km omtrek. Denk daarbij aan de regio’s Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Gorinchem, Breda, heel de provincie Zeeland en uiteraard Dordrecht.

U kunt het formulier downloaden, invullen en aan ons retourneren. Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met u op. Wij beantwoorden uw vragen en helpen u graag bij het huren van de piano die bij u past.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt
u een afspraak maken?

Laat het ons weten

Contact