Skip to main content

Diensten

Piano’s en vleugels zijn genieus gebouwde muziekinstrumenten met talloze onderdelen die regelmatig onderhoud vereisen om optimaal te blijven functioneren. Piano- en vleugelonderhoud is ondergebracht in verschillende diensten die gericht zijn op het behouden van de functionaliteit en het aanzien van het instrument. Piano en vleugel- onderhoud is essentieel om de levensduur, het uiterlijk en prestaties van uw instrument te behouden. Door regelmatig onderhoud en controle te combineren met professionele diensten wanneer nodig, kunt u jarenlang genieten van de prachtige klank van uw piano of vleugel. Een piano of vleugel is niet alleen een muziekinstrument, maar ook een waardevol bezit dat zorg en onderhoud vereist om zijn kwaliteit en levensduur te behouden.

Vreeken Piano Services - Diensten

Piano Reguleren

Als u een pianist bent, of u nu een beginner of een doorgewinterde professional bent, dan heeft u waarschijnlijk wel eens gehoord van het belang van piano reguleren.

Piano Renovatie

Piano renovatie is een proces waarbij een ervaren technicus de nodige reparaties en aanpassingen uitvoert om de prestaties, klankkwaliteit en uiterlijk van een piano te verbeteren.

Piano Reparatie

Heeft uw piano problemen zoals toetsen die blijven hangen, een haperend pedaal of een slecht klinkende snaar? Onze ervaren technici staan klaar om uw piano weer in topconditie te brengen.

Piano Reviseren

Piano reviseren is een uitgebreide onderhoudsprocedure die gericht is op het herstellen van de functionaliteit en kwaliteit van een piano.

Piano Stemmen

Breng de harmonie terug in uw piano met onze professionele stemdiensten.

Piano Huren of Kopen

Bent u op zoek naar uw droompiano? Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte piano, wij hebben een uitgebreide selectie van hoogwaardige instrumenten die aan al uw muzikale behoeften voldoen.

Heeft u vragen of wilt
u een afspraak maken?

Laat het ons weten

Contact